top of page

LET'S GET STARTED

Als bedrijfsfotograaf weet ik, Lieke Alblas, precies hoe jij jezelf als ondernemer goed neer kunt zetten. De eerste stap is een goede beeldbank. Foto’s van jezelf met je telefoon en laptop, een kopje koffie of je product. Fotografie om je website en social media met zakelijke foto’s van jóu te vullen – jouw eigen persoonlijke stockfoto’s! De eerste keer foto´s laten maken voor je bedrijf kan spannend zijn. Maar daar help ik je graag bij!

Heb jij die eerste beeldbank al? Dan is het nu misschien wel tijd voor meer! Jij bent geëvolueerd als ondernemer en klaar om de volgende stap te maken. Klaar om grotere opdrachten binnen te halen en daar hoort ook een nieuwe positionering bij. De meest tastbare manier om dit in kaart te brengen is natuurlijk doormiddel van bedrijfsfotografie! Jij weet je kracht en ik weet hoe die vast te leggen in high-end zakelijke foto’s. Ben jij klaar om die nieuwe klant binnen te halen: Ben jij klaar to be unstockable?

Unstockable-portretten-20221219-Rotterdam-123.jpg

PERSOONLIJKE
STOCKFOTO'S

Voor de startende ondernemer.

Na onze shoot heb jij een beeldbank vol met foto’s, die je kunt gebruiken voor je socials en je website. Alles, echt helemaal in jouw stijl.

HIGH-END
ZAKELIJKE FOTOGRAFIE

Voor de ondernemer die zijn eerste beeldbank al heeft, maar nu een andere weg in wilt slaan. Je weet jezelf inmiddels nog beter te onderscheiden van anderen en wilt dat ook naar voren laten komen in je foto’s.

DE
LUXE POES

Jij weet hoe je jezelf onderscheid van je concullega’s. En een uitgesproken bedrijfsfotografie, hoort daar natuurlijk bij! Maar al dat uitzoekwerk, de juiste kleding, locatie, props etc. Not your cup of tea en zéker niet iets waar jij je energie in wilt steken. Een echte luxe poes, die weet wat ze wil. Unstockable regelt het voor je!

PEROONLIJKE STOCKFOTO'S

PERSOONLIJKE STOCKFOTO'S

Ben jij net gestart als ondernemer? Je website staat in elkaar, maar hij ademt nog niet echt jóu. Vervelend! Grote kans dat je nu gebruikt maakt van stockfoto’s. Jeweetwel, die standaardfoto’s die je op iedere IT-website ziet, alsof ze net bij de tandarts vandaan komen – met die perfecte witte glimlach. Get the picture? Ik wil juist jou laten zien en dat kan voor een eerste keer best spannend zijn. De belangrijkste vraag is natuurlijk.. Waarom heb je nog niet je eigen zakelijke foto’s?

- Vind jij jezelf niet goed op foto’s staan?
- Weet je niet goed welke foto’s je nodig hebt?
- Heb je geen idee waar je moet beginnen?

Allereerst, allemaal valid reasons om jezelf tegen te laten houden. Maar wat als ik nou zeg dat ik je hierbij kan helpen?

Ik gids je door verschillende poses heen. Ik zal je vertellen wanneer je je hoofd een beetje moet draaien, of dat je je koffiekopje wat anders vast moet houden. Zo komen we er ongetwijfeld achter, dat ook jíj fotogeniek bent!


Dankzij mijn jarenlange ervaring weet ik welke foto’s je als starter nodig hebt. Dit zullen we tijdens onze call al bespreken en tijdens het shooten zal ik continu de omgeving scannen om de kijken hoe we jou nog beter neer kunnen zetten.
 

WERKWIJZE

Vooraf hebben we een call. Hierin bespreken we wie jij bent en wat je bedrijf is. Daarnaast bespreken we welke soort fotografie jouw voorkeur heeft. Aan de hand van deze informatie kan ik een moodboard maken die ik met je deel. Zo kunnen we op de shootdag gericht aan de slag!

Dus, ben jij klaar met die stockfoto’s? Let’s go unstockable!

 

 

 

Prijzen vanaf: €325 excl. btw

 

HIGH-ENDZAKELIJKE FOTOGRAFIE

HIGH-END ZAKELIJKE FOTOGRAFIE

Heb jij die eerste zakelijke foto’s al? Merk je dat je inmiddels een duidelijkere positionering hebt en dat je klaar bent voor uitgesproken foto’s?


In dit pakket gaan we voor the next level. Zakelijke foto’s alsof je zo uit de &C. of de Harpers Bazaar bent gestapt, met jouw bedrijf in de hoofdrol natuurlijk!

Bij een duidelijke positionering, horen sterke foto’s waarbij we naar het hele plaatje kijken. Bij High-end zakelijke fotografie denk ik mee met de styling van de foto’s, kiezen we een passende locatie uit en zorgen we dat de fotografiestijl bij jouw branding past. We bedenken een uitgebreid concept, passend bij jouw bedrijf voor we aan de slag gaan.

Ben jij klaar voor de volgende stap?

 

 


Prijzen vanaf: €795 excl. btw
 

WERKWIJZE

Om elkaar beter te leren kennen en jouw bedrijfsdoelen duidelijk te krijgen hebben we eerst een call. Ik stel je vragen om zo tot een passend concept te komen. Hierbij geef ik advies over fotografiestijlen, eventuele styling tips en ideeën voor locaties om te shooten.

Ik maak een moodboard met je en we spreken een datum af wanneer het feest gaat beginnen!

Dus, ben jij klaar met die stockfoto’s? Let’s go unstockable!

Nog een duwtje in de rug nodig?

Voorbeelden van mijn high-end zakelijke fotografie vind je in mijn portfolio.

De Luxe Poes
Unstockable-portretten-20221219-Rotterdam-307.jpg

DE LUXE POES

Je positionering is duidelijk en je wilt nu high end zakelijke foto’s om je website en social media een upgrade te geven. Maar waar haal je de tijd vandaan?

Heb jij dit keer geen zin om:

- Kleding te zoeken en te bestellen in stijl met je branding?
- Props bij elkaar te verzamelen?
- Een locatie uit te zoeken?
- Alles klaar te leggen op de shootdag?

Kortom, wil jij alleen maar je beste glimlach mee te hoeven nemen naar de shoot? Vraag nu een offerte aan!

Let’s go unstockable!

 

Prijzen vanaf: €1095 excl. btw

WERKWIJZE

In dit pakket pak ik werkelijk alles uit handen voor je. Of nouja, bijna dan.. we hebben vantevoren nog wel een call namelijk. Ik wil jou graag leren kennen en hoor graag waar jouw bedrijf voor staat. Ik vraag je het hemd van het lijf, om zo de juiste kleding voor je te kunnen bestellen tijdens de shoot. Maar ook om bij jou te checken waar jij wel en niet van houdt qua fotografie, niet geheel onbelangrijk! Vanaf dat moment kan ik aan de slag!

Moodboard maken, plannen, bestellen van kleding, bestellen van props. Alles om ervoor te zorgen dat jij perfect in de spotlight komt te staan.

Op de dag van de shoot zorg ik dat alles klaar staat. Zo hoef jij alleen maar uitgerust op de locatie aan te komen en gaan we vlammen!
 

bottom of page